#TT | Turkse media linken Vilhena aan Fenerbahce

maandag 13 mei 2019 15:15 88.990 keer bekeken 293 reacties Pro Shots

De Turkse media slingeren vandaag weer eens een gerucht over Feyenoord de wereld in. Tonny Vilhena, die afgelopen vrijdag heeft aangegeven open te staan voor een vertrek bij de Rotterdammers, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Fenerbahçe SK.

De Turkse club draait een dramatisch seizoen in de Super Lig en heeft zich onlangs pas definitief veilig gespeeld. Fenerbahçe staat momenteel op een tiende plek met veertig punten uit 32 wedstrijden. Deze zomer moet er flink geïnvesteerd worden om weer mee te doen om de prijzen en dat zijn ze ook van plan.

Volgens Futbol Verileri heeft Fenerbahçe zes miljoen over voor de 24-jarige middenvelder van Feyenoord. In Turkije kan Vilhena voor vier jaar tekenen en 2,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Bij de Rotterdamse club heeft hij nog een contract tot medio 2020.

De supporters van Fenerbahçe reageren enthousiast, maar zien het transferbedrag als een mogelijk probleem. ''Goede speler. Ik volg hem al lang,'' reageert een supporter. ''Ik verwacht niet dat Feyenoord hem laat gaan voor zes miljoen. Zijn marktwaarde is op dit moment twaalf miljoen,'' vult een ander aan.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Gerelateerd nieuws
293 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 141 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74346 leden - Op dit moment zijn 996 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved