#TT | Turkse media linken Vilhena aan Fenerbahce

#TT | Turkse media linken Vilhena aan Fenerbahce

De Turkse media slingeren vandaag weer eens een gerucht over Feyenoord de wereld in. Tonny Vilhena, die afgelopen vrijdag heeft aangegeven open te staan voor een vertrek bij de Rotterdammers, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Fenerbahçe SK.

De Turkse club draait een dramatisch seizoen in de Super Lig en heeft zich onlangs pas definitief veilig gespeeld. Fenerbahçe staat momenteel op een tiende plek met veertig punten uit 32 wedstrijden. Deze zomer moet er flink geïnvesteerd worden om weer mee te doen om de prijzen en dat zijn ze ook van plan.

Volgens Futbol Verileri heeft Fenerbahçe zes miljoen over voor de 24-jarige middenvelder van Feyenoord. In Turkije kan Vilhena voor vier jaar tekenen en 2,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Bij de Rotterdamse club heeft hij nog een contract tot medio 2020.

De supporters van Fenerbahçe reageren enthousiast, maar zien het transferbedrag als een mogelijk probleem. ''Goede speler. Ik volg hem al lang,'' reageert een supporter. ''Ik verwacht niet dat Feyenoord hem laat gaan voor zes miljoen. Zijn marktwaarde is op dit moment twaalf miljoen,'' vult een ander aan.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

[readmore=50671]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties