''Weinig mensen durven als technisch directeur in te stappen''

''Weinig mensen durven als technisch directeur in te stappen''

Feyenoord heeft nog altijd geen nieuwe technisch directeur gevonden. Martin van Geel vertrekt na dit seizoen bij de Rotterdammers, maar het is nog altijd stil in De Kuip. Oud-Feyenoord spits Michael Mols denkt dat de mensen niet in de rij staan om aan de slag te gaan. Vooral vanwege het beschikbare budget wacht er voor volgend seizoen een grote uitdaging.

"Die mensen kennen het verwachtingspatroon bij Feyenoord, maar ook de middelen die ze dan hebben. Ga er maar aan staan,'' vertelt Mols in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het verwachtingspatroon van de supporters is gezien de financiële situatie iets te hoog. Dan heeft Van Bronckhorst er wat mij betreft het maximale uitgehaald. Als je het vergelijkt met Ajax en PSV, dan is het heel moeilijk om daar tegenop te boksen."

Mols is morgen niet aanwezig in De Kuip en daar baalt hij van. ''Het is dat ik voor De Telegraaf naar Vitesse - De Graafschap moet, maar het liefst had ik in De Kuip gezeten. Ik had graag bij de laatste wedstrijd van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst willen zijn in De Kuip. Beiden hebben veel betekend voor de club. Dat laten de supporters altijd wel zien en merken.''

Lees meer over
De Kuip PSV martin van geel Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Vitesse ajax De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties