Fotoverslag afscheidspecial Robin van Persie online

zaterdag 11 mei 2019 07:23 45.160 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

Morgen zal jij je laatste wedstrijd voor het grote Legioen in de Kuip spelen. Bij de club waarmee jij mooie momenten hebt beleefd. Waaronder jouw debuut in het rood witte Feyenoord shirt in het eerste in 2002. Daarvoor konden wij al van jouw kwaliteiten genieten in de jeugdcompetitie op Varkenoord.

In het eerste seizoen in 2002 won jij meteen met Feyenoord de UEFA cup. Als linksbuiten liet jij meteen zien over enorme kwaliteiten te beschikken. Na vele succesvolle jaren in het buitenland keerde jij twee seizoenen geleden terug in Rotterdam. De stad waarin jij geboren bent en waarin jij geniet. Het Legioen is blij. Een clublegende keerde terug bij de club.

Robin bedankt!  Wij nemen afscheid van een levende legende van onze mooie club! Morgen zal het Legioen nog 1 keer jouw naam scanderen! Oooooooooooooooooooooooooooooooooh Robin van Persie!!!!! Wij hopen dan ook dat jij op een later moment, in welke functie dan ook, bij de club zult terugkeren.

Rood witte groet,

De FR12.nl Crew.

Klik hier om de foto's te bekijken

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 119 mensen actief, waarvan 59 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved