''Voor Gio en Van Persie een goed moment om eruit te stappen''

vrijdag 10 mei 2019 17:40 33.805 keer bekeken 54 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt zondag afscheid van Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie. De trainer van de Rotterdamse club  en de routinier zijn volgend jaar niet meer actief bij de club. Volgens Mikos Gouka is het geen groot probleem dat het tweetal vertrekt.

"Welk vertrek het meeste pijn gaat doen? Ik denk allebei niet", zegt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad. "Voor Van Persie is dit qua fitheid wel echt het maximum, dit heeft hij er echt uitgeperst. Begin dit jaar was iedereen het erover eens dat een vijfde jaar voor de groep teveel van het goede zou zijn. Ik denk dat het voor allebei een goed moment is om eruit te stappen."

Ook Martin van Geel vertrekt deze zomer bij de club. "Over zijn opvolging is nog niets bekend. Ze zijn bezig maar ze nemen alle tijd. Van Geel is ook nog lang in dienst. Hij kan de lopende zaken afhandelen, vinden ze bij Feyenoord. Of dat wenselijk is, is de vraag maar hij zal tot de laatste dag zich volledig inzetten."

"Ze vinden niet dat het binnen nu en drie weken rond moet zijn met de opvolger van Van Geel", vervolgt de journalist in het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond. "Tot de zomerstop zit er een technisch directeur bij Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
54 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75496 leden - Op dit moment zijn 1362 mensen actief, waarvan 345 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved