Allerlaatste Wedstrijdmagazine in het teken van afscheid

vrijdag 10 mei 2019 13:14 30.595 keer bekeken 33 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Het allerlaatste Wedstrijdmagazine staat volledig in het teken van het afscheid van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst. De aanvoerder stopt na dit seizoen als profvoetballer, hoofdcoach Van Bronckhorst vertrekt na vier jaar als eindverantwoordelijke uit De Kuip.

Het Wedstrijdmagazine is verdeeld in twee delen, met aan de ene zijde alles over de carrière van RVP en op de andere helft verhalen over de succesvolle periode van Gio als hoofdcoach van Feyenoord. Zo schreef Bert van Marwijk een voorwoord voor Van Persie, de speler die hij in 2002 liet debuteren in Feyenoord 1 en met wie hij successen beleefde met Oranje. Technisch directeur Martin van Geel nam het voorwoord voor het deel over Van Bronckhorst voor zijn rekening..

Allerlaatste Wedstrijdmagazine
Feyenoord stopt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen met het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. Door de ontwikkelingen op mobiel gebied en de beschikbaarheid van internet in De Kuip is de noodzaak van het papieren programmaboekje minder geworden. Het betekent dat dit speciale Wedstrijdmagazine tevens het laatste officiële programmaboekje is.

Het Feyenoord Wedstrijdmagazine werd in de voorgaande seizoenen bij thuiswedstrijden gratis verspreid in De Kuip.

Gerelateerd nieuws
33 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1434 mensen actief, waarvan 362 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved