Allerlaatste Wedstrijdmagazine in het teken van afscheid

Allerlaatste Wedstrijdmagazine in het teken van afscheid

Het allerlaatste Wedstrijdmagazine staat volledig in het teken van het afscheid van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst. De aanvoerder stopt na dit seizoen als profvoetballer, hoofdcoach Van Bronckhorst vertrekt na vier jaar als eindverantwoordelijke uit De Kuip.

Het Wedstrijdmagazine is verdeeld in twee delen, met aan de ene zijde alles over de carrière van RVP en op de andere helft verhalen over de succesvolle periode van Gio als hoofdcoach van Feyenoord. Zo schreef Bert van Marwijk een voorwoord voor Van Persie, de speler die hij in 2002 liet debuteren in Feyenoord 1 en met wie hij successen beleefde met Oranje. Technisch directeur Martin van Geel nam het voorwoord voor het deel over Van Bronckhorst voor zijn rekening..

Allerlaatste Wedstrijdmagazine
Feyenoord stopt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen met het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. Door de ontwikkelingen op mobiel gebied en de beschikbaarheid van internet in De Kuip is de noodzaak van het papieren programmaboekje minder geworden. Het betekent dat dit speciale Wedstrijdmagazine tevens het laatste officiële programmaboekje is.

Het Feyenoord Wedstrijdmagazine werd in de voorgaande seizoenen bij thuiswedstrijden gratis verspreid in De Kuip.

Lees meer over
De Kuip martin van geel Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Van Marwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties