UPDATE | Directie Feyenoord gaat niet in op aanbod Ajax

UPDATE | Directie Feyenoord gaat niet in op aanbod Ajax

Vanavond staat de belangrijke wedstrijd voor Ajax tegen Tottenham Hotspur FC op het programma. De Amsterdammers hopen ten koste van de Engelse club de finale van de Champions League te halen. In aanloop naar de kraker heeft de KNVB besloten om Ajax rust te gunnen en speelronde 33 volledig te verplaatsen.

Ajax wil een gebaar maken en benadrukken dat de Eredivisie clubs het met elkaar moeten doen. Alle directies van de zeventien clubs uit Nederland zijn uitgenodigd. Volgens De Telegraaf is er enthousiast gereageerd op de uitnodiging. Het is niet bekend of directieleden van Feyenoord vanavond plaatsnemen in de ArenA, maar een groot aantal clubs neemt vanavond plaats op de hoofdtribune.

UPDATE, 20:10 uur | Directie Feyenoord gaat niet in op aanbod Ajax
De directie van Feyenoord is woensdagavond niet aanwezig in de Johan Cruijff Arena. Dit schrijft Simon Zijlemans, voetbalverslaggever van VTBL, op Twitter. Andere bronnen op social media melden dat de directie van Feyenoord afwezig in Amsterdam door een overleg met supporters.

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties