Bosvelt: ''In het begin heeft Feyenoord me wel gevraagd''

Bosvelt: ''In het begin heeft Feyenoord me wel gevraagd''

Paul Bosvelt heeft het momenteel naar zijn zin bij Go Ahead Eagles. De oud-Feyenoorder is in Deventer technisch manager en ziet een vertrek of een andere functie momenteel niet zitten. Een overstap naar de Rotterdamse club is dan ook niet aan de orde.

"Iedereen begint elke keer weer over Feyenoord, maar ik ziet hier hartstikke goed,'' vertelt Bosvelt in het praatprogramma bij Andy in de Auto. ''En als Feyenoord toch komt? Dan zou ik hier ook gewoon blijven."

"In het begin heeft Feyenoord me wel gevraagd, maar ik woon in Deventer en het budget was 17.000 euro. Dan moest ik met de fiets om wat over te houden, denk ik. Als je wat wil, dan moet je ook serieuze plannen hebben, vind ik. Dat kwam op mij niet echt als serieus over."

Van der Meijden oppert of het geen goed idee is om de nieuwe assistent-trainer te worden van Jaap Stam. ''Ik ben wel goed met Jaap, maar hij heeft Said Bakkati als zijn rechterhand. Daar werkt hij al lang mee samen en heeft hij een klik mee.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties