Feyenoord Onder 14 deelt de punten in Amsterdam

woensdag 8 mei 2019 10:30 31.350 keer bekeken 14 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 14 heeft op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Ajax met 2-2 gelijkgespeeld en dat was een terecht resultaat. Ajax Onder 14 was in de eerste helft iets beter en na rust waren de rollen omgedraaid. Na ruim een kwartier spelen duwde keeper Willem de Groot een bal niet genoeg naar de buitenkant bij een schot en werd het 1-0 uit de rebound.

Ajax had meer balbezit, al bleven echt grote kansen verder uit. Feyenoord kwam op een mooi moment op 1-1. Na een pass van Antoni Milambo draaide Jordan Zirkzee goed weg om vervolgens de keeper te verschalken. Na de pauze was Feyenoord beter en legde het steeds meer goede combinaties op de mat. Op aangeven van Rico Speksnijder maakte Milombo de 1-2 met een knappe dropkick.

Lang kon Feyenoord niet genieten van de voorsprong, want Ajax kreeg een strafschop en die werd benut. In het restant van de wedstrijd maakte Feyenoord de meeste aanspraak op drie punten. Vooral Jaden Slory was kansrijk, maar hij schoot twee keer voorlangs. Ook de Amsterdammers schoten nog eens net over.

Ajax Onder 14 – Feyenoord Onder 14 2-2
Scoreverloop:
16’ 1-0
32’ 1-1 Zirkzee
40’ 1-2 Milambo
43’ 2-2 (penalty)

Opstelling Feyenoord Onder 14: De Groot, Elmensdorp, Giersthove, Gill’Ard, Breinburg, Oulad M’hand, Kleijn, Speksnijder, Slory, Zirkzee, Milambo.

Onder 16 slaat aanval van titelconcurrent af
Koploper Feyenoord Onder 16 heeft een aanval van achtervolger AZ afgeslagen. Op Varkenoord won de ploeg van Dennis te Braak met 2-1 door een winnende goal in de blessuretijd. Onder 16 speelde te slordig om het eerder af te maken. In de eerste helft hadden de Rotterdammers de controle over de wedstrijd, maar de kansrijke situaties werden niet goed uitgespeeld. Na rust kwam Feyenoord op 1-0 door een rake vrije trap van Shiloh ’t Zand. Toen AZ met tien man kwam te staan door een tweede gele kaart, leek er niets meer aan de hand, tot de organisatie verdween bij Feyenoord en het zelfs 1-1 werd, nadat de bal uit een corner in de voeten van een tegenstander werd gekopt. De thuisploeg herpakte zich, waarna Milan Hokke in de slotminuut rustig bleef en de verdiende winnende binnen schoot. Zaterdag speelt Onder 16 de kampioenswedstrijd tegen nummer twee Vitesse, dat met nog drie duels te gaan een achterstand van vijf punten heeft.

Feyenoord Onder 16 – AZ Onder 16 2-1
Scoreverloop:
56’ 1-0 ’t Zand
69’ 1-1
80’ 2-1 Hokke

Opstelling Feyenoord Onder 16: Pak, Van Veldhoven, Zouan, Baars, Van der Veldt, Hartjes, ’t Zand (80’ Bogarde), Valk, El Moussaoui, Hokke, Ben-David dos Santos (70’ Van Houwelingen).

Gerelateerd nieuws
14 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 51 mensen actief, waarvan 61 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved