Feyenoord speelt zondag met speciale RVP-badge

Feyenoord speelt zondag met speciale RVP-badge

Robin van Persie speelt zondag tegen ADO Den Haag zijn laatste thuiswedstrijd voor Feyenoord. Ter ere van deze gelegenheid presenteert Feyenoord een speciale RVP-badge, die zondag te zien is op de shirts van de spelers maar ook vanaf nu verkrijgbaar is voor supporters.

RVP-badge
Op de RVP-badge staat een zwart silhouet van Robin van Persie afgebeeld. In deze badge komt de kenmerkende manier van juichen van onze aanvoerder tot uiting, met uiteraard rugnummer 32 hierin verwerkt.

Nu verkrijgbaar
Bij aankoop van het thuisshirt kun je voor € 7,50 de badge op het shirt laten drukken. Als je de RVP-badge in combinatie met de badge van de Eredivisie op je shirt laat drukken, betaal je slechts € 6,- voor de RVP-badge.

Daarnaast profiteren supporters ook nog van 45% korting op het thuisshirt. Deze actie geldt in zowel de online Feyenoord Fanshop als in onze fysieke winkels. Heb je al een Feyenoord-shirt in bezit? Ook dan kun je in onze vijf fysieke winkels terecht om een RVP-badge op je shirt te laten drukken.

Klik hier en ga direct naar de online Feyenoord Fanshop om een speciaal RVP-shirt te bestellen.

Feyenoord speelt zondag met speciale RVP-badge
Lees meer over
Robin van Persie ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties