Jong Feyenoord onderuit in laatste thuisduel

Jong Feyenoord onderuit in laatste thuisduel

Jong Feyenoord heeft geen punten overgehouden aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. De ploeg van trainer Arnold Scholten ging maandagmiddag met 1-2 onderuit tegen de beloften van Fortuna Sittard: 1-2.

Scholten trad zonder spelers uit de eerste selectie aan tegen Jong Fortuna Sittard en had daardoor de beschikking over een zeer jonge ploeg. Die formatie kwam kort voor rust en met name na de pauze tot genoeg kansen, maar Fortuna-doelman Azbe Jug voorkwam meermaals een doelpunt van onder anderen Splinter de Mooij en Jaron Vicario.

Jong Fortuna Sittard toonde zich een stuk effectiever. Rechtsbuiten Agim Zeka knalde in de 81ste minuut uit het niets de 0-1 binnen en amper vijf minuten later verdubbelde hij de marge met zijn tweede van de middag. Ömer Gündüz deed in de slotfase nog wat terug met een hard schot in de rechterhoek, maar meer zat er niet in voor Jong Feyenoord.

Daardoor blijft Jong Feyenoord steken op vijf punten uit acht wedstrijden in de kampioenscompetitie. De beloften sluiten het seizoen volgende week maandag af met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (14:00 uur).

Scoreverloop
0-1 | Zeka | 75'
0-2 | Zeka | 81'
1-2 | Gündüz | 87'

Opstellingen
Jong Feyenoord: Jansen; Reith (80’ Yates), Van Mullem, Hoogenboom, Loshi (67’ Wong-Si-Kwie); Gündüz, De Mooij, Vlijter (75’ Belarbi); Huijgen, Vicario, Amadin.
Jong Fortuna Sittard: Jug; Essers, Syhre, Ramírez, Ciranni, Ghilslain, Zeka, Loannidis, Kastrati, Kurnaz, El Ablak.

Wissels
Jong Feyenoord: Koorevaar, Yates, Wong-Si-Kwie en Belarbi.
Jong Fortuna Sittard: Kroon, Houkes, Rau, Hendiks.

Lees meer over
ADO Den haag Fortuna Sittard Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties