Zuiverloon: ''Het zou mooi zijn om bij Feyenoord af te sluiten''

maandag 6 mei 2019 12:27 101.215 keer bekeken 163 reacties Pro Shots

Gianni Zuiverloon is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De geboren Rotterdammer speelde tien wedstrijden in het eerste. Na een verhuurperiode aan RKC Waalwijk liet het bestuur hem weten geen toekomst in hem te zien. Daarna maakte hij een transfer naar sc Heerenveen.

Zuiverloon zijn contract loopt komende zomer af bij  Delhi Dynamos FC en wacht rustig op een nieuwe aanbieding. ''Maar misschien niet meer zo ver weg van huis. Mijn zoon voetbalt nu ook en is er helemaal gek van. Het lijkt me leuk als hij mij nog in een stadion kan zien voetballen."

"Ik heb ooit gezegd dat het mooi zou zijn om bij Feyenoord af te sluiten, maar dat wordt heel lastig,'' vertelt Zuiverloon in gesprek met VICE. ''Wie weet komt er deze zomer toch weer een aanbieding voorbij die ik niet kan weigeren, met pijn in mijn hart voor mijn zoon."

Zuiverloon was een van de grotere talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar heeft het mede door blessures nooit helemaal kunnen waarmaken. ''In 2012 was ik bijvoorbeeld in beeld bij Oranje, maar haakte ik geblesseerd af. Ook twee transfers gingen om die reden niet door: van West Bromwich Albion naar Manchester United, die al akkoord waren, en later van Real Mallorca naar Valencia.''

Gerelateerd nieuws
163 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 90 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 69 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved