Ongeregeldheden rondom mini-klassieker

Ongeregeldheden rondom mini-klassieker

Gisteren werd de mini-Klassieker gespeeld op Varkenoord. Feyenoord Onder 19 en Ajax Onder 19 speelden een belangrijke wedstrijd in strijd om het kampioenschap. De Rotterdammers wonnen uiteindelijk met 5-3. Ongeveer 3000 supporters waren aanwezig bij het duel.

Bij de Klassieker in de ArenA en in De Kuip zijn geen uitsupporters welkom vanwege ongeredelheden in het verleden. Volgens De Telegraaf was het ook gisteren weer raak en toont het aan dat beide supportersgroepen er nog niet klaar voor zijn.

De coach van Ajax onder 19 John Heitinga moest het ongeleden. ''Heitinga heeft zelf aan den lijve ondervonden waarom de directies van beide clubs nooit meer moeten willen dat supporters van beide clubs tijdens een Klassieker worden toegelaten.''

''De verwensingen aan het adres van Heitinga, vuurwerk dat zelfs een keer ontplofte achter de dug-outs en een steen tegen de spelersbus van (nog maar) opgeschoten pubers toonden dat aan. Over en weer zal de haat en nijd tussen Ajax en Feyenoord altijd blijven,'' schrijft de krant.

Lees meer over
De Kuip ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties