Ongeregeldheden rondom mini-klassieker

dinsdag 30 april 2019 16:52 121.620 keer bekeken 417 reacties Pro Shots

Gisteren werd de mini-Klassieker gespeeld op Varkenoord. Feyenoord Onder 19 en Ajax Onder 19 speelden een belangrijke wedstrijd in strijd om het kampioenschap. De Rotterdammers wonnen uiteindelijk met 5-3. Ongeveer 3000 supporters waren aanwezig bij het duel.

Bij de Klassieker in de ArenA en in De Kuip zijn geen uitsupporters welkom vanwege ongeredelheden in het verleden. Volgens De Telegraaf was het ook gisteren weer raak en toont het aan dat beide supportersgroepen er nog niet klaar voor zijn.

De coach van Ajax onder 19 John Heitinga moest het ongeleden. ''Heitinga heeft zelf aan den lijve ondervonden waarom de directies van beide clubs nooit meer moeten willen dat supporters van beide clubs tijdens een Klassieker worden toegelaten.''

''De verwensingen aan het adres van Heitinga, vuurwerk dat zelfs een keer ontplofte achter de dug-outs en een steen tegen de spelersbus van (nog maar) opgeschoten pubers toonden dat aan. Over en weer zal de haat en nijd tussen Ajax en Feyenoord altijd blijven,'' schrijft de krant.

Gerelateerd nieuws
417 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 156 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71551 leden - Op dit moment zijn 1257 mensen actief, waarvan 250 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved