''Je kan als je derde wordt geen onvoldoende krijgen''

''Je kan als je derde wordt geen onvoldoende krijgen''

Het was een moeizaam seizoen voor Feyenoord. De Rotterdammers werden en vroeg uitgeschakeld in Europa en verloren de eerste wedstrijd van het seizoen van De Graafschap. Rob Jacobs geeft de ploeg van Giovanni van Bronckhorst toch een voldoende. "Je kan als je derde wordt geen onvoldoende krijgen,'' vertelt de oud-trainer in gesprek met RTV Rijnmond.

Van Persie is er aankomend seizoen niet meer bij. ''Die ga je echt gigantisch missen. Maar Berghuis ook in heel veel wedstrijden. En Toornstra, de uitblinker tegen Ajax. En ik vind Orkun Kokcü een groot pluspunt. Ik ben fan van hem. Die kan zo goed voetballen, maar krijgt nooit de kans om dat te laten zien. Ik hoop dat Feyenoord met hem en Ayoub een methode gaat ontwikkelen om voor elke wedstrijd te gaan."

Wat zijn de mogelijkheden voor Feyenoord in het nieuwe seizoen volgens Jacobs? ''Je moet niet meer zeggen dat je voor het kampioenschap gaat, dat kan je deze ploeg niet opdragen. Maar je moet wel altijd proberen om zo hoog mogelijk te eindigen. Dat is de derde plaats, er zit niet meer in. Het wordt steeds moeilijker om tweede te worden, laat staan eerste.''

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis Jens Toornstra ajax De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties