''Dan is dit wat we komend seizoen kunnen verwachten''

''Dan is dit wat we komend seizoen kunnen verwachten''

Dylan Vente en Orkun Kokcü begonnen in de gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda in de basis. Met de twee talentvolle Feyenoorders versloegen de Rotterdammers NAC Breda met 0-4 en verzekerde zich van de derde plek in de eredivisie.

Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam gaan we volgend seizoen vaker de talenten aan het werk zien. "Omdat Feyenoord de jeugd prioriteit gaat geven in het beleid. Er is geen geld om grote aankopen te doen, dus dan is dit wat we komend seizoen kunnen verwachten", vertelt de journalist in gesprek met Voetbal International.

John de Wolf is van mening dat Jens Toornstra, die gisteren belangrijk was voor Feyenoord met twee doelpunten, de rest van zijn leven in De Kuip moet voetballen. ''Dat denk ik wel. Dat is zijn niveau. Het is een bruikbare speler en een doelpuntenmaker. Als hij speelt, is hij een belangrijke speler voor Feyenoord.''

"Hij heeft natuurlijk een fantastische trap,'' vult Kenneth Perez aan in gesprek met FOX Sports. ''Hij had daarvoor al de 0-3 gemaakt en zijn vrije trap was ook fantastisch. Hij was onhoudbaar voor de keeper.''

[readmore=50560]

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties