Brood: ''We werden eigenlijk weggespeeld''

donderdag 25 april 2019 04:00 68.380 keer bekeken 113 reacties Pro Shots

NAC streed gisteren voor zijn laatste kans om behouden te blijven voor de eredivisie, maar werd in het eigen Rat Verlegh stadion volledig overlopen door Feyenoord. NAC-trainer Ruud Brood was uiteraard een teleurgesteld mens, zo vertelt hij aan Voetbal International.

"We wilden massaal druk zetten, maar dat is volledig mislukt. Feyenoord creëerde continu een overtalsituatie op het middenveld en vond heel eenvoudig de vrije man. We werden eigenlijk weggespeeld. We kregen totaal geen grip op de wedstrijd. Dat is wel pijnlijk om te zien."

Brood liet geen spaan heel van zijn eigen ploeg. "We waren onmachtig. Ik keek ook naar hoe de spelers individueel waren aan de bal, dat was ook heel erg matig. Ik zag de ene na de andere speler min of meer omvallen en dat is heel pijnlijk om te zien. We hadden er best veel van verwacht vandaag. Het was eigenlijk gewoon heel erg slecht. Het is dat Feyenoord niet meer druk zette, want anders loop je nog meer schade op. Al was het nu ook al een behoorlijk debacle. Vandaag vond ik een van de slechtste wedstrijden onder mijn leiding."

Gerelateerd nieuws
113 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72553 leden - Op dit moment zijn 406 mensen actief, waarvan 149 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved