Clasie: ''Laat ik eerst met Southampton om de tafel zitten''

Clasie: ''Laat ik eerst met Southampton om de tafel zitten''

Nu Feyenoord de derde plek definitief in handen heeft en er de komende tweeënhalve week geen wedstrijd op het programma staat, is er voor sommige spelers tijd om over hun toekomst na te denken. Zo ook voor Jordy Clasie, die dit jaar door Feyenoord gehuurd werd van Southampton.

"Natuurlijk speelt het altijd wel in je hoofd, maar nu iets meer", begint Clasie in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik ga er thuis en met mijn zaakwaarnemer rustig over praten. Ik sta nog onder contract in Engeland en ga er nu vanuit dat ik me daar ga melden. Wat er de komende weken gaat gebeuren, gaan we zien."

Wat Clasie zelf wil, doet er volgens de middenvelder niet heel veel toe. "Je hebt je lot niet in eigen handen. Het is aan de clubs, vooral aan Southampton. Laat ik eerst met hun om de tafel gaan zitten voor ik daar uitspraken over ga doen."

Clasie kijkt terug op een wisselvallig seizoen. "Je wil zo snel mogelijk je constantheid vinden en je niveau halen. Dat heb ik met pieken en dalen gedaan. Ik heb meer mindere wedstrijden gespeeld dan goede, maar ik heb een aantal goede wedstrijden gespeeld. Het zit er nog in, maar het komt er gewoon veel te weinig uit. Dat is gewoon jammer."

[dumpitem=18198]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties