Clasie: ''Laat ik eerst met Southampton om de tafel zitten''

donderdag 25 april 2019 00:17 116.495 keer bekeken 212 reacties Pro Shots

Nu Feyenoord de derde plek definitief in handen heeft en er de komende tweeënhalve week geen wedstrijd op het programma staat, is er voor sommige spelers tijd om over hun toekomst na te denken. Zo ook voor Jordy Clasie, die dit jaar door Feyenoord gehuurd werd van Southampton.

"Natuurlijk speelt het altijd wel in je hoofd, maar nu iets meer", begint Clasie in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik ga er thuis en met mijn zaakwaarnemer rustig over praten. Ik sta nog onder contract in Engeland en ga er nu vanuit dat ik me daar ga melden. Wat er de komende weken gaat gebeuren, gaan we zien."

Wat Clasie zelf wil, doet er volgens de middenvelder niet heel veel toe. "Je hebt je lot niet in eigen handen. Het is aan de clubs, vooral aan Southampton. Laat ik eerst met hun om de tafel gaan zitten voor ik daar uitspraken over ga doen."

Clasie kijkt terug op een wisselvallig seizoen. "Je wil zo snel mogelijk je constantheid vinden en je niveau halen. Dat heb ik met pieken en dalen gedaan. Ik heb meer mindere wedstrijden gespeeld dan goede, maar ik heb een aantal goede wedstrijden gespeeld. Het zit er nog in, maar het komt er gewoon veel te weinig uit. Dat is gewoon jammer."

Gerelateerd nieuws
212 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 119 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 57 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved