Vente: ''Wel wat plannen gemaakt met m'n zaakwaarnemer''

woensdag 24 april 2019 23:22 48.860 keer bekeken 81 reacties Pro Shots

Dylan Vente mocht tegen NAC weer eens in de basis beginnen. De spits was - met wat hulp van de keeper - trefzeker en speelde over het algemeen een goede wedstrijd.

"Het was een tijdje geleden dat ik heb gespeeld", begint Vente voor camera van FOX Sports. "Dat was even lastig. Iedereen wil voetballen. Je weet van tevoren dat het zo is. In de wedstrijden die je mag spelen bij het eerste moet je dan alles laten zie wat je hebt. Gelukkig is het vandaag wel goed gegaan."

Vente geeft aan dat een verhuur dit seizoen uitgesloten was. "Natuurlijk wil je altijd voetballen, op de bank zitten is nooit leuk. Maar verhuur was niet de afspraak. Ik leer ook veel van Nicolai en Robin. Ik praat ook veel met Robin, kijk beelden met hem. Daar leer je heel veel van."

Vente erkent dat hij volgend seizoen meer speeltijd wil; of dat nu bij Feyenoord is, of ergens anders. Zelf lijkt hij al plannen te hebben, al wil hij daar niks over kwijt. "Het is afwachten, met een nieuwe trainer. Ik heb wel wat plannen gemaakt met m'n zaakwaarnemer, maar dat zien we komend seizoen wel."

Gerelateerd nieuws
81 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1474 mensen actief, waarvan 378 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved