'Gio': ''Vandaag moet Dylan zijn kwaliteiten laten zien''

'Gio': ''Vandaag moet Dylan zijn kwaliteiten laten zien''

Door de afwezigheid van Berghuis, Jorgensen en Van Persie heeft Giovanni van Bronckhorst vandaag wat wijzigingen moeten doorvoeren in zijn basiself. Jens Toornstra verhuist naar rechtsbuiten om op het middenveld plek te maken voor Orkun Kökcü. In de spits staat Dylan Vente.

"Het is een andere voorhoede dan de laatste weken, maar ook een mooie kans voor Dylan en Orkun", aldus Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Ik verwacht dat Dylan zijn kwaliteiten laat zien. Hij heeft niet het aantal wedstrijden gespeeld dat we eigenlijk willen bij zo'n talent, maar dat is de situatie. Vandaag moet hij het laten zien."

Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer zullen de afwezige aanvallers gemist worden. "Het zijn aansprekende spelers, met ervaring. Daar hebben we er nog een paar van rondlopen. Eric is vandaag aanvoerder, die neemt daar de leiding in. Het is een jongere groep dan normaal, ook op de bank, maar uiteindelijk zijn we hier met hetzelfde doel als altijd."

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis Jens Toornstra Dylan Vente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties