''Van Persie zou goede td bij Feyenoord zijn''

''Van Persie zou goede td bij Feyenoord zijn''

Feyenoord heeft nog altijd geen nieuwe technisch directeur bekend gemaakt. Martin van Geel vertrekt na dit seizoen, maar er is nog geen opvolger gepresenteerd in De Kuip. Oud-trainer Cor Pot oppert het idee om Robin van Persie technisch directeur te maken.

''Ze zijn nog op zoek en Van Persie zou een goede keuze zijn,'' vertelt Pot in FC Rijnmond. ''Van Persie heeft een heel groot netwerk, hij komt overal binnen... Als je hem daar nou neerzet met een financieel expert om hem te begeleiden, ik denk dat dat een geweldige keuze is. Hij zou daar in mijn ogen heel erg geschikt voor zijn."

In het voetbalpraatprogramma gaat Pot ook nog in op Giovanni van Bronckhorst. ''Qua positie op de ranglijst heeft Van Bronckhorst het maximale eruit gehaald. Maar Feyenoord heeft zoveel punten laten liggen tegen veel zwakkere tegenstanders. Dat is een diskwalificatie. Dus ik vind niet dat het maximale eruit is gehaald.''

[readmore=50534]

Lees meer over
De Kuip martin van geel Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties