Van Hanegem steunt De Jong: ''Hij heeft er wel verstand van''

Van Hanegem steunt De Jong: ''Hij heeft er wel verstand van''

Willem van Hanegem heeft vertrouwen in Jan de Jong. Dit heeft het boegbeeld van de Rotterdamse club zondagochtend laten weten. De directeur van Feyenoord ligt, na het aangekondigde vertrek van technisch directeur Martin van Geel, onder vuur. De naam van Robert Eenhoorn, directeur van AZ, zingt ook rond in de Kuip.

"Ik ben echt benieuwd wat er volgend seizoen gaat gebeuren", zegt Van Hanegem in De Tafel van Kees. "Ik hoop echt dat onze directeur Jan de Jong een keer met zijn vuist op tafel slaat. Ik ken hem alleen omdat ik wel eens met hem gesproken heb over het voetbal, hij heeft er wel verstand van."

"Het zou erg triest zijn als hij deze storm niet overleeft. Dat er een paar mensen uit moesten zat erin", aldus De Kromme in het FOX Sports-programma. "Nu moet hij het roer overnemen en de koers bepalen. Je moet dat doen met mensen die eerlijk zijn en je steunen."

Lees meer over
De Kuip martin van geel Jan de Jong Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties