''Met name het verschil in veldspel was pijnlijk om te zien''

zondag 21 april 2019 08:52 198.265 keer bekeken 369 reacties Pro Shots

Theoretisch gezien kan Feyenoord de derde plaats nog verspelen aan AZ, maar eigenlijk geloven zelfs de spelers van AZ daar niet meer in: Feyenoord gaat Europa in. Steven Berghuis weet dat het alleen nog officieel moet worden. "Het ziet er goed uit. Woensdag (tegen NAC - red.) kunnen we het afmaken en zijn we er zeker van."

Over de wedstrijd was Berghuis maar deels tevreden. "AZ was in de eerste helft heer en meester, met name het verschil in veldspel was best wel pijnlijk om te zien. De tweede helft zetten we er wat meer druk op en worden we ook geholpen door die geweldige goal van Tyrell. Dan zit er energie in het stadion, in de ploeg en dat is vaak wel het moment dat we er overheen gaan, maar dat is niet door middel van ons voetbal."

De gele kaart tijdens de wedstrijd leverde de vleugelflitser wel een schorsing op. Berghuis liet zijn frustratie de vrije loop toen hij ten onrechte teruggefloten werd voor een overtreding. "Ik duwde Svensson niet en toen liet hij zich vallen", zo vertelt hij aan VTBL. Voorlopig staat Berghuis dus aan de kant. "Ja, klopt, drie weken geen wedstrijd. Het is wat het is: drie weken geen wedstrijd en verder heb ik er niet zoveel moeite mee." 

Gerelateerd nieuws
369 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70427 leden - Op dit moment zijn 427 mensen actief, waarvan 159 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved