''Concentreren op afscheid Van Persie en Van Bronckhorst''

zondag 21 april 2019 00:06 81.995 keer bekeken 80 reacties Pro Shots

Feyenoord rekende, na een gelijkopgaande eerste helft, in de tweede helft af met AZ, de concurrent voor de derde plek. De 2-1 overwinning op de Alkmaarders was ook volgens Feyenoord watcher Martijn Krabbendam terecht. 

"Vandaag een dikverdiende overwinning, de tweede helft was wel beter dan voor rust. Toen was de wedstrijd nog wel redelijk in evenwicht, maar waren de beste kansen ook al voor Feyenoord. Na rust heb ik AZ al helemaal niet meer gezien", zo vertelt Krabbendam op de radio van Voetbal International. "Dus eigenlijk wat vooraf al duidelijk was: dat Feyenoord geen problemen zou hebben met AZ, dat nooit thuisgeeft op dit soort momenten. Dat hebben we vandaag ook weer gezien."

De derde plek kan Feyenoord niet meer ontgaan. "Het is nu klaar. Ze kunnen zich nu gaan concentreren op het afscheid van Van Persie en Van Bronckhorst op 12 mei tegen Den Haag. Ik hoop dat Van Persie de resterende wedstrijden mee kan doen. ADO thuis wordt in een volle Kuip een mooi afscheid voor twee mensen die dat wel verdienen."

Gerelateerd nieuws
80 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70089 leden - Op dit moment zijn 653 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved