'Gio': ''Ik heb hem niet voor niks bij het eerste gehaald''

'Gio': ''Ik heb hem niet voor niks bij het eerste gehaald''

Naoufal Bannis zit tegen AZ voor het eerst bij in wedstrijdselectie. De 17-jarige aanvaller heeft de gehele week al meegetraind met het eerste van Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst is onder de indruk van Bannis en voor de trainer is het ook een serieuze optie om hem in te brengen wanneer Robin van Persie geen volledige wedstrijd kan spelen.

''Ik wilde vandaag een spits op de bank hebben en de volgende in de lijn is Bannis. We hebben hem deze week laten meetrainen. Het is een groot talent. Hij is pas vier weken helemaal fit nadat hij een blessure heeft gehad. We houden daar wel rekening mee in het wisselbeleid mocht dat nodig zijn. We hebben een aantal scenario’s. In dat opzicht wil ik altijd een spits op de bank,'' vertelt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. ''Ik heb hem niet voor niks bij het eerste gehaald. Uiteindelijk heeft een speler veel invloed op zijn eigen ontwikkeling.''

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties