Krabbendam over Clasie: ''Hij blijft een goede speler''

Krabbendam over Clasie: ''Hij blijft een goede speler''

Feyenoord doet er goed aan om Jordy Clasie komende zomer over te nemen van Southampton. Dat stelt Martijn Krabbendam. De middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van de Engelse club, maar kent een wisselvallig seizoen. Vrijdag werd bekend dat hij niet langer reserve-aanvoerder van de Rotterdamse club is.

"Hij blijft een goede speler en je ziet dat hij de laatste maanden naar zijn normale niveau gaat", aldus Krabbendam in FC Rijnmond. "Het probleem is wel dat Clasie bij Southampton nog een contract voor één jaar heeft, maar die club heeft ook geen zin om een miljoenen salaris te betalen. Terwijl Southampton weet dat Clasie niet wil en niet aan spelen toe zal komen. Daar is wel een deal mee te sluiten."

"Je hebt ook ervaring nodig in het elftal", voegt Sinclair Bischop toe. "Je moet wel investeren in de jeugd, Orkun Kokcu moet een belangrijke rol gaan krijgen. Misschien ook Crysencio Summerville, die terugkomt van FC Dordrecht. Dan heb je ook ervaren jongens nodig. Dat is Clasie. Dit is niet zijn beste jaar, maar we ween wat hij kan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties