''Dat heeft minder impact voor de andere clubs''

vrijdag 19 april 2019 13:41 52.370 keer bekeken 52 reacties Pro Shots

De KNVB heeft speelronde 33 twee weken verplaatst. Van zondag 28 april naar woensdag 15 mei. Hierdoor speelt Feyenoord de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Fortuna Sittard. Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is niet blij dat de Rotterdammers het seizoen nu afsluiten met een uitwedstrijd op woensdagavond.

Volgens FSV De Feijenoorder is het verschuiven van een hele speelronde geen goede oplossing. Voorzitter Remco Ravenhorst: "Als supporter moet je je agenda omgooien. Op een woensdagavond naar Fortuna is gewoon niet fijn. We snappen dat het een hele knappe prestatie van Ajax is, maar welke offers moet je maken? Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst moeten nu in Sittard in plaats van de eigen Kuip afscheid nemen en dat is voor ons too much."

Volgens Ravenhorst moet de KNVB serieus kijken naar opties om niet een gehele speelronde te verplaatsen.  "Verplaatst alleen Ajax en PSV,'' vertelt de voorzitter in gesprek met RTV Rijnmond. ''Dat heeft minder impact voor de andere clubs. Het is ook niet makkelijk, maar moet je daar nou een hele ronde voor verplaatsen?"

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 927 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved