Belgische Feyenoord-supporter op zoek naar vlag

woensdag 17 april 2019 12:43 56.055 keer bekeken 263 reacties Pro Shots

Johan de Maeyer is op zoek naar zijn Feyenoord-vlag. De Belgische supporter van de Rotterdamse club heeft de vlag speciaal gemaakt en doet een oproep op sociale media of iemand hem gevonden heeft. "Het is een vlag met de Belgische driekleur en het logo van Feyenoord. Aan de bovenkant staat 'Belgische Feyenoordfans', aan de onderkant staat 'Hand in Hand Kameraden'."

Na de wedstrijd Feyenoord - Heracles nam hij de vlag weer mee naar huis. "Ik stop hem na de wedstrijd altijd in mijn binnenzak. Daar past 'ie niet helemaal in, maar wel goed genoeg,'' vertelt De Maeyer in gesprek met RTV Rijnmond. Hij denkt dat hij hem is verloren bij een tankstation. "Daar ben ik op de terugweg gestopt, omdat het toch een vrij lange rit is. Bij het tankstation heb ik mijn jas aangedaan en ik denk dat de vlag toen uit mijn zak gevallen is.''

Johan bezoekt elke thuiswedstrijd van Feyenoord en hoopt ook komende zaterdag tegen AZ zijn vlag weer mee te kunnen nemen. Hij heeft echter niet veel hoop dat iemand hem heeft gevonden. "Als ik hem tegen het einde van de week nog niet heb, ga ik ervan uit dat ik hem niet meer terugzie. Maar ik kom ook vast en zeker zonder vlag."

Gerelateerd nieuws
263 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67176 leden - Op dit moment zijn 696 mensen actief, waarvan 190 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved