Belgische Feyenoord-supporter op zoek naar vlag

Belgische Feyenoord-supporter op zoek naar vlag

Johan de Maeyer is op zoek naar zijn Feyenoord-vlag. De Belgische supporter van de Rotterdamse club heeft de vlag speciaal gemaakt en doet een oproep op sociale media of iemand hem gevonden heeft. "Het is een vlag met de Belgische driekleur en het logo van Feyenoord. Aan de bovenkant staat 'Belgische Feyenoordfans', aan de onderkant staat 'Hand in Hand Kameraden'."

Na de wedstrijd Feyenoord - Heracles nam hij de vlag weer mee naar huis. "Ik stop hem na de wedstrijd altijd in mijn binnenzak. Daar past 'ie niet helemaal in, maar wel goed genoeg,'' vertelt De Maeyer in gesprek met RTV Rijnmond. Hij denkt dat hij hem is verloren bij een tankstation. "Daar ben ik op de terugweg gestopt, omdat het toch een vrij lange rit is. Bij het tankstation heb ik mijn jas aangedaan en ik denk dat de vlag toen uit mijn zak gevallen is.''

Johan bezoekt elke thuiswedstrijd van Feyenoord en hoopt ook komende zaterdag tegen AZ zijn vlag weer mee te kunnen nemen. Hij heeft echter niet veel hoop dat iemand hem heeft gevonden. "Als ik hem tegen het einde van de week nog niet heb, ga ik ervan uit dat ik hem niet meer terugzie. Maar ik kom ook vast en zeker zonder vlag."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties