Feyenoord onthult bedrag voor Sophia Kinderziekenhuis

Feyenoord onthult bedrag voor Sophia Kinderziekenhuis

Het bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis is behalve voor de kinderen ook voor de Feyenoord-selectie ieder jaar weer bijzonder. Het was dinsdag opnieuw een middag waarop de lach door de aanwezigheid van de spelers en staf nooit ver weg was.

Met een handtekening, foto of een praatje toverde de Feyenoord-selectie tijdens het jaarlijkse bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis bij zowel kinderen als ouderen een lach op het gezicht. En ook bij de selectieleden was die gezichtsuitdrukking nooit ver weg.

Cheque van €35.606,36
Aanvoerder en ambassadeur Robin van Persie bracht een cheque mee van €30.606,36, die hij hoogstpersoonlijk opwaardeerde naar €35.606,36, maar de kinderen hadden ook dingen voor de spelers bedacht.

Zo werd er opgetreden voor Van Persie en Giovanni van Bronckhorst, speelden anderen fanatiek een wedstrijdje tafelvoetbal, werd er door jong en oud gesprongen op een Feyenoord-springkussen en was er genoeg tijd voor een praatje.

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties