Valse start Feyenoord O15 in Tbilisi

dinsdag 16 april 2019 16:30 29.405 keer bekeken 22 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 15 neemt deze week deel aan het Vitali Daraselia Tournament in Tbilisi. Het team van trainer Gaston Taument arriveerde maandag met twintig spelers en zeven stafleden in de hoofdstad van Georgië, waar het toernooi om de Daraselia Cup dinsdag van start ging.

Valse start
Gemiste kansen hebben Feyenoord Onder 15 dinsdag een valse toernooistart bezorgd. Het team van trainer Gaston Taument creëerde meer dan voldoende mogelijkheden, maar kwam echter niet tot scoren, omdat ook de doelverdediger van Dinamo een zeer sterke wedstrijd speelde. Vlak voor rust deed Dinamo wat Feyenoord niet lukte: het scoorde - naar later bleek - het winnende doelpunt.

Zo kende de toernooistart van Feyenoord niet het verloop dat het graag zou zien, maar ziet trainer Taument voldoende mogelijkheden voor de volgende twee wedstrijden. De eerstvolgende wedstrijd die wordt gespeeld (morgenmiddag 14:00 uur lokale tijd) is die tegen het Portugese Braga.

Toernooi informatie
Het Vitali Daraselia Tournament wordt voor de vierde keer georganiseerd. Feyenoord is de derde Nederlandse deelnemer, na Vitesse (2018) en AZ (2017). Er worden drie poulewedstrijden gespeeld op dinsdag, woensdag en donderdag, terwijl na de rustdag (vrijdag) in het weekend de finalewedstrijden op het programma staan. Alle poulewedstrijden worden gespeeld op het jeugdcomplex van FC Dinamo Tbilisi.

De resterende poulewedstrijden:
Feyenoord – SC Braga (woensdag, 14:00 uur)
Feyenoord – Georgische Voetbalacademie (donderdag, 14:00 uur)

Gerelateerd nieuws
22 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67162 leden - Op dit moment zijn 158 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved