Jong Feyenoord onderuit in Waalwijk

maandag 15 april 2019 18:30 67.110 keer bekeken 158 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Jong Feyenoord heeft maandagavond met ruime cijfers verloren in de Beloftencompetitie. Onder leiding van Arnold Scholten en Ulrich van Gobbel ging de ploeg op bezoek bij Jong RKC Waalwijk met 3-0 ten onder.

Het tweede elftal startte met een jonge basisopstelling en zonder spelers uit de eerste selectie tegen de Waalwijkers. Desondanks was de start goed en kwamen onder andere Splinter de Mooij en Ömer Gündüz in kansrijke positie voor het vijandelijke doel, zonder het gewenste resultaat.

Na ruim twintig minuten spelen was het raak aan de andere kant. Darren Maatsen zette Jong RKC Waalwijk op 1-0. De openingstreffer bleek de opmaat naar meer doelpunten van de thuisploeg. Zeven minuten na rust verdubbelde Jari Koenraat de marge, om in de slotfase zijn tweede treffer van de avond te maken en de eindstand te bepalen op 3-0.

Trainer Scholten sprak na afloop van de wedstrijd van 'een geflatteerde nederlaag'. 'We speelden met een jong team, maar de jongens stonden hun mannetje en waren een aantal keer dicht bij een goal,' zei de trainer. 'Het spel was vandaag niet zo negatief als de uitslag doet vermoeden, dat is jammer.'

Jong RKC Waalwijk - Jong Feyenoord 3-0
Scoreverloop:
22' 1-0
52' 2-0
77' 3-0

Opstelling Jong Feyenoord:
Evora; Reith, Hoogenboom, Van Mullem, Loshi (72' Lewis); Gündüz (60' Vlijter), De Mooij, Vicario; Van der Kust, Amadin, Yates (76' Huijgen).

Gerelateerd nieuws
158 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 667 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved