Van Hanegem: ''Wie zijn die achterlijke mensen die dat doen?''

maandag 15 april 2019 06:22 240.080 keer bekeken 244 reacties Pro Shots

Na de 2-1 overwinning van Feyenoord op Heracles afgelopen zaterdag, waarmee de Rotterdammers de derde plaats verstevigden, ging het vooral over de rode kaart van Nicolai Jorgensen en de wisselbeurt van Jordy Clasie tijdens de wedstrijd. Willem van Hanegem verbaast zich in zijn column in het Algemeen Dagblad vooral over de verhuftering van Nederland waar zelfbenoemde supporters de meest vreselijke dingen zeggen over hun eigen club.

"Ik heb een account op Facebook, maar niet lang meer. Want wat ik daar allemaal op lees, dat is bijna weerzinwekkend. Ik ben ook kritisch op het werk van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Maar waarom moet hem van alles worden toegewenst? Wie zijn die achterlijke mensen die dat doen?"

Niet alleen Giovanni van Bronckhorst moet geloven aan de toorn van de zelfbenoemde supporters. "Daar kwam zaterdagavond een stortlading vuil over Jordy Clasie bij. Want die sprintte niet het veld af bij een wissel en hij gaf Van Bronckhorst geen hand. Nou nou, wat erg allemaal. Niet slim, maar geen doodzonde toch? Dit is toch dezelfde Clasie die als klein ventje jarenlang voor dag en dauw opstond om met zijn voetbaltas in de trein te stappen om bij zijn grote liefde Feyenoord te mogen trainen? Die ondanks het advies van de club om misschien toch maar een club dichter bij huis te zoeken als jochie nooit opgaf en zich opwerkte tot international en bepalende speler in de Kuip?"

"Nee, de Clasie van dit seizoen is niet de allerbeste versie van Clasie. Dat zien we allemaal, ik ook. Maar ik lees de meest verschrikkelijke dingen over die jongen. Terwijl hij snel na afloop al sorry heeft gezegd en niemand toch serieus hoeft te twijfelen over zijn liefde voor de club? Steun die gozer, laat die jongens na een klein foutje niet als een baksteen vallen. En stop met al die verwensingen die echt zo grof zijn dat ik er stil van werd."

Gerelateerd nieuws
244 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71024 leden - Op dit moment zijn 758 mensen actief, waarvan 239 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved