'Zuidam legt aanbieding Feyenoord naast zich neer'

'Zuidam legt aanbieding Feyenoord naast zich neer'

Feyenoord heeft de afgelopen periode gesproken met Jordy Zuidam. De Rotterdammers zijn op zoek naar een opvolger voor Martin van Geel. De technisch directeur vertrekt aan het einde van het seizoen uit De Kuip. Zuidam heeft Feyenoord echter een 'nee' verkocht.

Dit meldt RTV Utrecht-presentator René van den Berg in het voetbalpraatprogramma Een berg sport. "Jordy was bijna weg. Hij heeft een aanbieding gehad van Feyenoord - of in ieder geval heeft hij gesprekken gevoerd. Hij heeft keurig netjes gezegd dat-ie bij Utrecht nog niet klaar is en daar wat af te maken heeft."

Tafelgast Joost Broerse, commercieel directeur in stadion Galgenwaard, weet niks van de gesprekken. ''Ik denk dat Jordy hele goede zaken doet voor Utrecht, al een aantal jaar. Ik hoop dat dat zo blijft. Jij zegt dat hij gesprekken heeft gehad, dat heeft hij mij niet gezegd. Ik weet er niks van."

Lees meer over
De Kuip martin van geel FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties