Heracles trainer over scheidsrechter: ''Hij krijgt een tien"

zondag 14 april 2019 11:17 73.340 keer bekeken 94 reacties Pro Shots

Feyenoord won gisteren met 2-1 van Heracles dank zij een strafschop van Steven Berghuis die zelfs de supporters van de Rotterdammers niet allemaal terecht vonden. De trainer van Heracles, Frank Wormuth, vond het geven van de strafschop echter volledig legitiem. Hij beoordeelde het optreden van scheidsrechter Jochem Kamphuis met een 10.

"Hij (Maximilian Rossmann - red.) trok hem (Eric Botteghin - red.) naar beneden, daarom is het een strafschop. Het was een van de beste wedstrijden van deze scheidsrechter. Hij deed het fantastisch, hij liet het spel ook lekker gaan. Voor een tien moest ik nog wel eerst de penalty terugzien en nu ik dat heb gedaan: hij krijgt een tien."

De gelijkmaker van Heracles viel vlak na rust, tot die tijd gaven de mannen van Wormuth niet thuis, aldus de trainer tegen Fox Sports. "Tot de gelijkmaker was het niet onze dag. Ik weet niet waarom, misschien zaten we nog in de bus. Ik gaf de spelers ook het signaal, dat ze niet moesten slapen." Na de 1-1 ging het wel een periode een stuk beter bij Heracles. "Alsof ze een klok hoorden luiden, ze waren wakker en gingen voor de winst."

Gerelateerd nieuws
94 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 925 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved