Opnieuw internationale status voor Feyenoord Academy

woensdag 10 april 2019 13:39 36.700 keer bekeken 50 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Academy heeft voor het vijfde seizoen op rij de status Internationale Voetbalacademie toegekend gekregen. Dat heeft de KNVB laten weten naar aanleiding van de analyse door de bond en onafhankelijke experts.

De internationale status is de hoogste status die de KNVB een Nederlandse jeugdopleiding kan toekennen. Feyenoord Academy is hiervoor geanalyseerd volgens de uitgangspunten van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in Nederland.

Optimaliseren van opleiding
''We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze opleiding en met kritisch kijken naar wat er goed gaat, maar vooral ook wat er beter kan. Met name in dat laatste zit voor ons de meerwaarde van het laten beoordelen van onze opleiding,'' vertelt manager Feyenoord Academy Raymond van Meenen.

''Het behouden van de hoogste kwalificatie is erkenning voor onze werkwijze. Met de aanbevelingen op zak blijven we diverse aspecten op Feyenoord Academy de komende jaren verder verbeteren, zodat we net als de afgelopen jaren talentvolle spelers blijven afleveren aan Feyenoord 1. Want de doorstroming naar de hoofdmacht, dát blijft ons belangrijkste doel en enige graadmeter.''

Gerelateerd nieuws
50 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68142 leden - Op dit moment zijn 102 mensen actief, waarvan 58 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved