Stam: ''Ik had bijna bij Swansea getekend''

Stam: ''Ik had bijna bij Swansea getekend''

Jaap Stam gaat aankomend seizoen aan de slag bij Feyenoord. De huidige trainer van PEC Zwolle gaat Giovanni van Bronckhorst opvolgen in De Kuip. Stam heeft in het verleden diverse aanbiedingen afgeslagen, zo vertelt hij in gesprek met het magazine Helden.

Na zijn ontslag in 2018 bij Reading wilde Stam rust. ''Ik heb zes maanden niets gedaan, heb veel aanbiedingen gehad, maar vooral uit Verweggistan, uit China, zelfs uit Iran, en ook nog van een club uit de Championship. Ik had bijna bij Swansea getekend, maar uiteindelijk wilde ik in Nederland blijven, vooral om de kinderen.''

"Een avontuur ver weg zonder mijn vrouw en de kinderen zag ik niet zitten,'' vervolgt Stam. ''Ja, toen kwam eind vorig jaar PEC. Daar heb ik niet heel lang over hoeven nadenken. PEC is toch mijn club. Ik had al wel meteen gevraagd hoe PEC zich zou opstellen als een topclub zich zou melden, ook al zouden ze daar niet blij mee zijn. Dan zouden ze meedenken."

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties