''Jørgensen probeert altijd het maximale te geven''

zondag 7 april 2019 17:18 22.750 keer bekeken 26 reacties Pro Shots

Feyenoord staat na de 0-3 overwinning op VVV-Venlo weer terug op plek drie. Op de site van Voetbal International spreekt clubwatcher Martijn Krabbendam van een verdiende overwinning, maar geen goede wedstrijd. 

"Zeker wat Feyenoord na rust liet zien was niet goed. Ze hebben geluk dat VVV daar te weinig tegenover stelde om het Feyenoord echt moeilijk te maken. Ze zijn niet in de problemen geweest, maar dat had wel gekund."

In de strijd om plek drie heeft Feyenoord nu weer een punt voorsprong ten opzichte van AZ. Over twee weken ontmoeten de ploegen elkaar in een directe confrontatie in De Kuip. "Dan kan Feyenoord het gewoon afmaken. Dan doen ze wat ze moeten doen. Dan eindigt een treurig en roemloos seizoen op de derde plaats. Dat zegt wat over Feyenoord, maar vooral over de rest van de Eredivisie. De andere ploegen zijn niet in staat om het Feyenoord in zo'n moeilijk jaar echt moeilijk te maken."

Wat de wedstrijd zelf betreft kan Krabbendam niet echt een uitblinker noemen. "Vermeer hield in de tweede helft nog een aantal keer de ploeg op de been. Verder haalde iedereen wel een redelijke voldoende. Er waren geen echte uitschieters. Die goal van Malacia; dat is leuk voor die jongen. Hij ging als een jojo door de selectie. Eerste linksback, tweede, derde. Nu weer de tweede. Leuk dat hij zijn invalbeurt kan bekronen met een doelpunt."

Complimenten zijn er ook voor een andere doelpuntenmaker: Nicolai Jørgensen. "Het gaat bij hem ook weer langzaam de goede kant op. Ook nog eens op kunstgras, niet z'n favoriete ondergrond. Je ziet ook dat hij er moeite mee heeft, maar je moet hem een ding nageven: als hij speelt doet hij altijd z'n best. Hij probeert altijd het maximale te geven, hoe lastig hij het ook vindt op die ondergrond. Hij heeft het vandaag prima gedaan."

Gerelateerd nieuws
26 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68217 leden - Op dit moment zijn 1913 mensen actief, waarvan 380 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved