Botteghin: ''De lijn goed doorgetrokken na donderdag''

Botteghin: ''De lijn goed doorgetrokken na donderdag''

Feyenoord won in Venlo eindelijk weer eens een uitwedstrijd. De Rotterdammers waren met 0-3 te sterk voor VVV. Na afloop verscheen Eric Botteghin voor de camera van FOX Sports.

Met warm weer en de Venlose kunstgrasmat waren de omstandigheden niet optimaal, erkent Botteghin. "Dat klopt, maar we hebben de lijn goed doorgetrokken na donderdag. We hebben weinig weggegeven en waren geduldig met opbouwen. We hebben gewacht op de ruimte achter de verdediging. Dan maak je drie goals en kan je blij zijn."

Hoe het kan dat Feyenoord nog niet veel uitwedstrijden won, weet Botteghin niet. "Dat is moeilijk te zeggen. Dat was ons probleem dit jaar. Nu moeten we zorgen dat we tot het einde ook de uitwedstrijden winnen."

Door de overwinning staat Feyenoord weer terug op plek drie. "We willen Europees voetbal spelen. We moeten deze plaats vasthouden", besluit Botteghin.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties