'Gio': ''Dat geeft veel motivatie bij mij en het team''

zondag 7 april 2019 13:59 71.950 keer bekeken 31 reacties Pro Shots

Feyenoord kan tegen VVV profiteren van de misstap die AZ maakte tegen De Graafschap. Dan zal het zelf wel moeten winnen, iets wat dit seizoen in uitwedstrijden nog niet vaak lukte.

"We hebben in veel wedstrijden niet gekregen wat we verdienden", verklaart Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Utrecht-uit en Vitesse-uit zijn daar de beste voorbeelden van; wedstrijden waarin het beide kanten op kon gaan en we het uiteindelijk niet naar onze kant kunnen trekken. In deze fase van de competitie moeten we resultaat halen om de derde plek weer over te nemen. Dat geeft veel motivatie bij mij en bij het team. We zullen het vandaag weer moeten laten zien."

In Venlo moet Feyenoord het opnieuw doen zonder topscorer Robin van Persie. De spits kampt nog altijd met een kuitblessure. "Het gaat goed met hem. Na de wedstrijd van vorige week had hij wat meer last, met name door het harde veld. Hij is nog niet buiten geweest. We kijken komende week hoe het ervoor staat voor volgend weekend."

De ploeg van Van Bronckhorst zal tegen VVV rekening moeten houden met het warme weer en het kunstgrasveld. "We zullen ons aan de omstandigheden aan moeten passen. Zeker gezien hoe VVV speelt, veel opportunisme. We zullen goed de tweede bal moeten bespelen en zelf vast zijn aan de bal. Als dat op dit veld niet gaat, moet je je soms wat aanpassen en wat directer gaan spelen."

Gerelateerd nieuws
31 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 29 mensen actief, waarvan 25 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved