''De negatieve sfeer bij Feyenoord is een groot probleem''

zondag 7 april 2019 11:17 103.200 keer bekeken 167 reacties Pro Shots

De laatste weken is er weinig positiviteit te vinden rondom Feyenoord. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel kondigden afgelopen periode hun vertrek bij de club aan. Ook Jan de Jong ligt onder vuur.

Volgens Arno Vermeulen bemoelijkt de negativiteit, waaronder een spandoek met 'Operatie Grote Schoonmaak' erop, de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur. "Die negatieve sfeer is een groot probleem", zegt hij. "Sponsors happen daardoor minder snel toe."

"Pijnlijk dat Van Geel hierdoor vertrekt", aldus Vermeulen. "Slecht voor de club, slecht voor het imago. Iets om over na te denken. Het is een structureel probleem. Ik kan me ook voorstellen dat iemand als Max Huiberts hierom niet naar Feyenoord wil komen."

"Dat hij door al dat gezeur liever bij AZ blijft. Daar is wel een goede vibe. Zou jammer zijn als daardoor een potentieel goede technisch directeur niet komt. Daar moet je iets aan doen", besluit hij bij de NOS.

Gerelateerd nieuws
167 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 57 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved