''De negatieve sfeer bij Feyenoord is een groot probleem''

''De negatieve sfeer bij Feyenoord is een groot probleem''

De laatste weken is er weinig positiviteit te vinden rondom Feyenoord. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel kondigden afgelopen periode hun vertrek bij de club aan. Ook Jan de Jong ligt onder vuur.

Volgens Arno Vermeulen bemoelijkt de negativiteit, waaronder een spandoek met 'Operatie Grote Schoonmaak' erop, de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur. "Die negatieve sfeer is een groot probleem", zegt hij. "Sponsors happen daardoor minder snel toe."

"Pijnlijk dat Van Geel hierdoor vertrekt", aldus Vermeulen. "Slecht voor de club, slecht voor het imago. Iets om over na te denken. Het is een structureel probleem. Ik kan me ook voorstellen dat iemand als Max Huiberts hierom niet naar Feyenoord wil komen."

"Dat hij door al dat gezeur liever bij AZ blijft. Daar is wel een goede vibe. Zou jammer zijn als daardoor een potentieel goede technisch directeur niet komt. Daar moet je iets aan doen", besluit hij bij de NOS.

Lees meer over
martin van geel Giovanni van Bronckhorst Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties