Jørgensen: ''Lang geleden dat ik me zo goed voelde''

donderdag 4 april 2019 23:17 38.835 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen scoorde vandaag de openingstreffer tegen sc Heerenveen. Het was een mooi moment voor de spits, die dit seizoen veel wedstrijden op de bank moet doorbrengen. "Soms is het moeilijk, maar ik doe wat ik kan voor de club. Dit was het moment waar ik op gewacht heb. Nu moet ik dit doorzetten."

Jørgensen leek al eerder in de eerste helft de openingstreffer te maken, maar de VAR keurde het doelpunt af door een duw van Sam Larsson. "Ik hoorde dat het een vrije trap was. Zo werkt het; soms hebben we het tegen en soms mee. Maar meestal tegen", lacht Jorgensen voor de camera van FOX Sports. "Dit keer was het niet eens mijn fout. Ik heb nog een goal van Larsson tegoed."

De spits geeft aan dat hij met veel plezier op het veld stond. "Ik heb veel gewerkt aan mijn gedrag op het veld. Het is lang geleden dat ik me op het veld zo goed voelde als vandaag. Gelukkig scoorde ik ook."

Jørgensen was verbaasd over de ruimte die hij kreeg van de verdediging van sc Heerenveen. "Ze speelden erg open, namen veel risico. Ik denk dat als je twee of drie fouten hebt gemaakt, je normaal terugvalt op een andere tactiek, maar zij bleven doorgaan. Wij bleven de bal veroveren. We hadden eigenlijk vijf of zes nul moeten winnen vandaag."

Feyenoord staat na de overwinning nog maar één punt achter op concurrent AZ. "We moeten de rest winnen. Dat is ons doel. Vandaag speelden we weer met een lach op ons gezicht. Dat had ik al een tijdje niet gezien. Dat was goed om te zien, nu hoop ik dat we dat de laatste wedstrijden kunnen doorzetten."

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75462 leden - Op dit moment zijn 940 mensen actief, waarvan 266 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved