''Al van zat fans gehoord dat ze geen kaart meer nemen''

''Al van zat fans gehoord dat ze geen kaart meer nemen''

Feyenoord verloor gisteren opnieuw een wedstrijd en zakte daardoor naar de vierde plaats. Een deel van de Feyenoord-supporters is even helemaal klaar met de club en hebben zelfs besloten om volgend seizoen geen seizoenkaart meer te nemen van de Rotterdammers.

"We hebben bericht gekregen dat we onze seizoenskaarten kunnen verlengen. Maar dat wordt 'm dit jaar niet. Ik ben niet de enige. Ik ben 77 en ik ga al vanaf mijn zevende, achtste naar Feyenoord,'' vertelt een supporter in gesprek met Voetbalprimeur.nl.

"Ik heb al van zat fans gehoord dat ze geen kaart meer nemen. Als je dan een bericht krijgt dat de kaarten 45 euro duurder zijn geworden... Dan zakt je broek helemaal af." Ook is er veel kritiek op het huidige inkoopbeleid van Feyenoord.

"Hoe wordt er nou ingekocht hier? Je hebt allemaal middenvelders lopen, zonder niveau. Je haalt jongens voor ik-weet-niet-hoeveel-geld en ze spelen niet. Daaruit blijkt dat ze het verkeerd zien. Ze willen hier alleen maar domme, blinde voetballers hebben. Nee, je moet kwaliteit kopen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties