''Ik ben een beetje bang voor Van Bronckhorst''

''Ik ben een beetje bang voor Van Bronckhorst''

Het rommelt momenteel flink bij Feyenoord. De Rotterdammers wisten tegen FC Utrecht opnieuw geen uitwedstrijd te winnen en ook binnen de spelersgroep zijn er onderling flinke irritaties. Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu ziet de druk in De Kuip met de dag toenemen.

Algemeen directeur Jan de Jong moet het de laatste dagen vooral ontgelden. ''Hij ligt vanuit alle hoeken onder druk en veel mensen nemen aan dat hij het tijdens de komende maanden ook niet meer vol gaat houden,'' vertelt Avsaroglu in gesprek met de NOS.

''Er is heel veel aan de hand, veel invloedrijke stromingen willen een andere koers gaan varen en dat gaat betekenen dat er mensen moeten sneuvelen en dan gaat het sportief ook nog eens zo vervelend. Ik ben een beetje bang voor Van Bronckhorst. Als hij nog twee keer verliest, dan is het niet eens uitgesloten dat hij het seizoen niet eens afmaakt. Ik denk trouwens niet dat hij zelf opstapt.''

De soap rondom Berghuis werkt niet in zijn voordeel. ''Van Bronckhorst is in al die jaren nooit echt de kleedkamer verloren, maar dit is wel een teken dat er veel is veranderd binnen de groep. Als deze bommetjes nog meer in intensiteit gaan toenemen, dan gaat het nog heel lastig worden voor Van Bronckhorst.''

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis FC Utrecht Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties