Ingezonden: Keep Marlika Walking

Ingezonden: Keep Marlika Walking

Feyenoord-supporter Marlika de Hoog kreeg onlangs te horen dat ze een agressieve vorm van MS heeft. Een behandeling in Rusland kan haar letterlijk weer op de been helpen. De 30-jarige supporter doet dan ook een oproep aan Het Legioen.

Als klein meisje liep ik aan de hand van mijn vader en aan de andere hand mijn zus naar de Coolsingel. Op naar het stadhuisplein om voor de wedstrijd eerst een lekkere pannenkoek te eten... Indrukwekkend was het iedere keer weer. Paarden in galop, het zingen van de vele supporters en het euforische gevoel in de magische Kuip.

Van kleins af aan met een Feyenoord hart opgegroeid. Jaren later loop ik de liefde van mijn leven Maurice tegen het lijf. Ook een Feyenoordsupporter in hart en nieren. Dit gevoel willen we onze dochter ook meegeven. Hand in hand al zingend genieten van die mooie club! Samen springen in de fontein! Hoe mooi als die droom werkelijkheid kan zijn.

Ik heb echter de diagnose RRMS. In Nederland kunnen ze dat alleen nog iets remmen. De wetenschap dat ik met mijn dochter de wedstrijden niet zo kan beleven zoals ik dat met mijn vader wel heb ervaren maakt me gek! In Moskou kunnen ze me helpen met stamceltherapie. Helaas kan ik de 90.000 euro niet zelf ophoesten en heb ik hulp nodig. Met iedere bijdrage ben ik al blij. Alle kleine beetjes helpen. Ik zzou het enorm waarderen. Wil je me helpen om mijn droom werkelijkheid te laten worden? Het is zo fijn om samen met het gezin supporter van Feyenoord te zijn!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site www.keepmarlikawalking.nl. Helpt u Marlika? Keep Marlika Walking.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties