Ingezonden: Keep Marlika Walking

maandag 1 april 2019 14:13 54.900 keer bekeken 94 reacties Pro Shots

Feyenoord-supporter Marlika de Hoog kreeg onlangs te horen dat ze een agressieve vorm van MS heeft. Een behandeling in Rusland kan haar letterlijk weer op de been helpen. De 30-jarige supporter doet dan ook een oproep aan Het Legioen.

Als klein meisje liep ik aan de hand van mijn vader en aan de andere hand mijn zus naar de Coolsingel. Op naar het stadhuisplein om voor de wedstrijd eerst een lekkere pannenkoek te eten... Indrukwekkend was het iedere keer weer. Paarden in galop, het zingen van de vele supporters en het euforische gevoel in de magische Kuip.

Van kleins af aan met een Feyenoord hart opgegroeid. Jaren later loop ik de liefde van mijn leven Maurice tegen het lijf. Ook een Feyenoordsupporter in hart en nieren. Dit gevoel willen we onze dochter ook meegeven. Hand in hand al zingend genieten van die mooie club! Samen springen in de fontein! Hoe mooi als die droom werkelijkheid kan zijn.

Ik heb echter de diagnose RRMS. In Nederland kunnen ze dat alleen nog iets remmen. De wetenschap dat ik met mijn dochter de wedstrijden niet zo kan beleven zoals ik dat met mijn vader wel heb ervaren maakt me gek! In Moskou kunnen ze me helpen met stamceltherapie. Helaas kan ik de 90.000 euro niet zelf ophoesten en heb ik hulp nodig. Met iedere bijdrage ben ik al blij. Alle kleine beetjes helpen. Ik zzou het enorm waarderen. Wil je me helpen om mijn droom werkelijkheid te laten worden? Het is zo fijn om samen met het gezin supporter van Feyenoord te zijn!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de site www.keepmarlikawalking.nl. Helpt u Marlika? Keep Marlika Walking.

Gerelateerd nieuws
94 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74362 leden - Op dit moment zijn 914 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved