''Begin nou eens met Ayoub en Kökcü in de basis''

''Begin nou eens met Ayoub en Kökcü in de basis''

Net als iedere Feyenoorder is ook Rob Jacobs ontevreden over de nederlaag tegen FC Utrecht. Bij RTV Rijnmond uit hij zijn frustratie.

"Die eerste twee goals zijn gewoon twee cadeautjes van Feyenoord. Bij die vrije trap staat die muur gewoon niet goed. Vermeer moet in de hoek gaan staan waar die bal dan komt, dan is er niks aan de hand. Het was echt weer het Feyenoord zoals het speelde in diverse uitwedstrijden. Dan komt de 2-0 er nog achteraan, door een ongelofelijke fout van Vermeer."

Ook de beslissing om Berghuis op de bank te laten beginnen, is volgens Jacobs onbegrijpelijk. "Wat kan mij dat akkefietje nou schelen? Je moet het sterkste team opstellen. Hij heeft de meeste assists, is tweede topscorer bij Feyenoord. Tegen Utrecht heb je doelpunten nodig en iemand met creativiteit. Dat heeft Berghuis. Jorgensen heb ik niet gezien en Van Persie had ook niet helemaal z'n wedstrijd."

"Het meest heb ik me gestoord aan de creativiteit. Zoals Clasie speelt, dat kan iedereen. Die is totaal niet in goeden doen. Vilhena is ook veel te onrustig. Nu staan ze drie punten achter op AZ, zie ze maar eens in te halen." Jacobs stelt voor om op het middenveld grote veranderingen door te voeren. "Begin nou eens om Ayoub en Kökcü in de basis te laten starten."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Robin van Persie Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties