''Begin nou eens met Ayoub en Kökcü in de basis''

zondag 31 maart 2019 19:32 104.195 keer bekeken 260 reacties Pro Shots

Net als iedere Feyenoorder is ook Rob Jacobs ontevreden over de nederlaag tegen FC Utrecht. Bij RTV Rijnmond uit hij zijn frustratie.

"Die eerste twee goals zijn gewoon twee cadeautjes van Feyenoord. Bij die vrije trap staat die muur gewoon niet goed. Vermeer moet in de hoek gaan staan waar die bal dan komt, dan is er niks aan de hand. Het was echt weer het Feyenoord zoals het speelde in diverse uitwedstrijden. Dan komt de 2-0 er nog achteraan, door een ongelofelijke fout van Vermeer."

Ook de beslissing om Berghuis op de bank te laten beginnen, is volgens Jacobs onbegrijpelijk. "Wat kan mij dat akkefietje nou schelen? Je moet het sterkste team opstellen. Hij heeft de meeste assists, is tweede topscorer bij Feyenoord. Tegen Utrecht heb je doelpunten nodig en iemand met creativiteit. Dat heeft Berghuis. Jorgensen heb ik niet gezien en Van Persie had ook niet helemaal z'n wedstrijd."

"Het meest heb ik me gestoord aan de creativiteit. Zoals Clasie speelt, dat kan iedereen. Die is totaal niet in goeden doen. Vilhena is ook veel te onrustig. Nu staan ze drie punten achter op AZ, zie ze maar eens in te halen." Jacobs stelt voor om op het middenveld grote veranderingen door te voeren. "Begin nou eens om Ayoub en Kökcü in de basis te laten starten."

Gerelateerd nieuws
260 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 95 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 969 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved