Stam over Van Geel: ''Had graag met hem samengewerkt''

Stam over Van Geel: ''Had graag met hem samengewerkt''

Jaap Stam zegt tegenover de NOS verrast te zijn door het besluit van Martin van Geel om te stoppen als technisch directeur van Feyenoord. Van Geel was degene die Stam aanstelde als trainer voor het komende seizoen, maar de twee zullen dus niet samen gaan werken.

"Voor mij was het ook verrassend. Hij heeft mij gebeld net voor het naar buiten gebracht ging worden. Voor mij kwam het als een donderslag bij heldere hemel", reageert Stam.

"Je weet wat er speelt rondom Martin. Natuurlijk ben ik ook verbaasd, maar aan de andere kant moet je iemands redenen respecteren. Dat doe ik ook zeker. Het is voor hem ook absoluut geen makkelijke periode geweest."

Stam geeft wel aan het 'enorm jammer' te vinden. "Ik had graag met hem samengewerkt. Ik ken Martin, hij kent mij. Je wil met z'n tweeën en de anderen binnen de club iets neer gaan zetten. Als dat niet gebeurt is dat hartstikke jammer."

"Martin heeft het voor Feyenoord natuurlijk gewoon goed gedaan. Hij heeft prijzen gewonnen, de club is gezond. Uiteindelijk zijn er natuurlijk altijd verwachtingen binnen zo'n club. Daar moet je mee leren leven. Dat heeft Martin ook gedaan en dat moet ik straks ook."

Stam verwacht zelf geen rol te spelen in het aantrekken van een nieuwe technisch directeur. "Ik zal geen beslissende factor daarin zijn. Misschien zal eens gevraagd worden hoe ik tegen bepaalde personen aan kijk, maar uiteindelijk is dat een beslissing vanuit het bestuur zelf."

Lees meer over
martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties