''Henk van Stee zou een uitstekende kandidaat zijn''

''Henk van Stee zou een uitstekende kandidaat zijn''

Technisch directeur Martin van Geel vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. Nu is het de vraag wie Van Geel moet gaan opvolgen in De Kuip. De namen van Max Huiberts (AZ) en Ted van Leeuwen (FC Twente) worden genoemd.

Volgens Feyenoord-watcher Sinclair Bischop is Henk van Stee de juiste man voor de Rotterdammers. ''Henk van Stee zou een uitstekende kandidaat zijn. Hij is technisch directeur bij een topclub in Europa geweest, heeft een netwerk en kent de club door en door,'' vertelt de journalist in gesprek met RTV Rijnmond.

"Martin van Geel is toch bezweken onder de druk,'' oordeelt Ruud van Os, die het vreemd vindt dat Van Geel wel eerst een nieuwe trainer heeft aangesteld. ''Nu krijgt de volgende td te maken met een trainer die hij niet heeft aangesteld. Even ter herinnering wat Van Geel deed met de trainer die hij niet had aangesteld: die donderde hij eruit. Binnen een paar weken was Mario Been vertrokken.''

Lees meer over
De Kuip martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties