Boëtius: ''Daarna hoorde ik dat er meer irritatie was''

zondag 24 maart 2019 11:45 99.415 keer bekeken 231 reacties Pro Shots Tafel van Kees

Jean-Paul Boëtius verliet afgelopen zomer Feyenoord voor een avontuur in de Bundesliga bij FSV Mainz 05. Boëtius vertelt bij het FOX Sports programma de Tafel van Kees openhartig over zijn vertrek bij Feyenoord. 

''Ik had verwacht dat ik het seizoen gewoon bij Feyenoord af zou maken, maar toen volgde er drie rumoerige weken, met twee incidenten'', vertelt Boëtius. In augustus kende hij met Feyenoord geen goede start van het seizoen. In de uitwedstrijd tegen de Graafschap in de eerste speelronde, kreeg Boëtius na aanmerkingen op de scheidsrechter zijn tweede gele kaart, waardoor hij een negatieve hoofdrol opeiste. ''Achteraf was dat gewoon niet slim'', aldus Boëtius.

''Daarna hoorde ik dat er al meer irritatie was, wat ik trouwens nooit eerder te horen had gekregen. Dat ik bijvoorbeeld met oorbellen trainde, zat ze dwars. Bij iedere club kon dat gewoon. Dat soort dingen kwamen opeens omhoog. Maar het zat blijkbaar diep.'', vervolgt Boëtius. 

De 25-jarige Boëtius zit bij Mainz op zijn plek. Hij is vaste waarde op de 'nummer 10' positie. ''Er moeten zes of zeven goals per seizoen extra bij op deze positie. Bij Mainz zijn ze lovend over mijn prestaties en verwachten ze dat ik nog een stap hogerop kan. Spijt van deze stap heb ik geen moment gehad.''

Gerelateerd nieuws
231 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 88 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72120 leden - Op dit moment zijn 214 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved