''Hoorde een gerucht dat Stam Novakovich wil halen''

vrijdag 22 maart 2019 12:52 219.950 keer bekeken 636 reacties Pro Shots

Robin van Persie stopt en ook Nicolai Jörgensen zou aan het eind van het seizoen Feyenoord weleens kunnen verlaten. Feyenoord watcher Sinclair Bischop komt met een opvallende opvolger op de proppen: Andrija Novakovich van Fortuna Sittard.

"Ik hoorde een gerucht dat Stam Novakovich, die hij nog kent van Reading, zou willen halen", zo vertelt Bischop bij RTV Rijnmond. "Hij is Amerikaans international, heeft het bij alle clubs waar hij heeft gezeten goed gedaan en Stam ziet ongetwijfeld iets in hem. Spelers gaan vaak ook mee in het niveau."

Ook Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Halil Dervisoglu (Sparta Rotterdam), Jerdy Schouten (Excelsior) en Kik Pierie (sc Heerenveen) worden genoemd. Bischop sluit tevens niet uit dat Arjen Robben zijn loopbaan bij Feyenoord afsluit. "We weten allemaal dat Robben een halfjaar geleden bekend heeft gemaakt dat hij weggaat bij Bayern München en hij wil eventueel terug naar Nederland. Hij werd snel gelinkt aan Groningen en PSV, maar hij heeft bij Oranje en PSV samengewerkt met Stam. Ik zou in ieder geval een belletje wagen. Hij is een ervaren speler, Van Persie gaat weg... Arjen Robben zou ik in ieder geval benaderen. Misschien zegt hij 'nee', maar waag in ieder geval een belletje."

Gerelateerd nieuws
636 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 261 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 792 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved