Driessen over kritiek op Van Geel: ''Het is een beetje zoeken''

dinsdag 19 maart 2019 20:59 93.495 keer bekeken 309 reacties Pro Shots

Martin van Geel is deze periode onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdamse club is het mikpunt van kritiek, vooral onder de supporters. Valentijn Driessen, sportjournalist van De Telegraaf, vindt de kritiek niet terecht.

"Dat Feyenoord zo slecht speelt en dat er weinig spelers doorbreken, dat heeft ook te maken met het werk van Giovanni van Bronckhorst", zegt hij. "Sofyan Amrabat was een groot talent toen hij van FC Utrecht werd gehaald, dat was ook zo bij Yassin Ayoub. Iedereen stond te springen."

"Als je zo'n speler krijgt van jouw technisch directeur, dan moet de trainer ervoor zorgen dat de aanwezige kwaliteiten te zien zijn op het veld en dat hij die kan uitbreiden", vervolgt Driessen in de podcast van Telesport. "Dat gebeurt bij Feyenoord niet."

"Nu zijn alle pijlen gericht op Van Geel, maar als je kijkt naar wat hij bij Feyenoord heeft neergezet... Het is een beetje zoeken", zegt hij. "Het is supporterstaal", voegt journalist Mike Verweij toe. "Het zijn dezelfde mensen die in de polonaise liepen toen Feyenoord kampioen werd."

Gerelateerd nieuws
309 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 147 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68217 leden - Op dit moment zijn 2721 mensen actief, waarvan 455 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved