Driessen over kritiek op Van Geel: ''Het is een beetje zoeken''

Driessen over kritiek op Van Geel: ''Het is een beetje zoeken''

Martin van Geel is deze periode onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdamse club is het mikpunt van kritiek, vooral onder de supporters. Valentijn Driessen, sportjournalist van De Telegraaf, vindt de kritiek niet terecht.

"Dat Feyenoord zo slecht speelt en dat er weinig spelers doorbreken, dat heeft ook te maken met het werk van Giovanni van Bronckhorst", zegt hij. "Sofyan Amrabat was een groot talent toen hij van FC Utrecht werd gehaald, dat was ook zo bij Yassin Ayoub. Iedereen stond te springen."

"Als je zo'n speler krijgt van jouw technisch directeur, dan moet de trainer ervoor zorgen dat de aanwezige kwaliteiten te zien zijn op het veld en dat hij die kan uitbreiden", vervolgt Driessen in de podcast van Telesport. "Dat gebeurt bij Feyenoord niet."

"Nu zijn alle pijlen gericht op Van Geel, maar als je kijkt naar wat hij bij Feyenoord heeft neergezet... Het is een beetje zoeken", zegt hij. "Het is supporterstaal", voegt journalist Mike Verweij toe. "Het zijn dezelfde mensen die in de polonaise liepen toen Feyenoord kampioen werd."

Lees meer over
martin van geel Giovanni van Bronckhorst FC Utrecht Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties