Kein Geloel: ''Op het gênante af gewoon''

dinsdag 19 maart 2019 00:21 33.280 keer bekeken 52 reacties Pro Shots

Gênant noemde Feyenoord-TD Martin van Geel de steun van de clubleiding in hem. Maar hoe Feyenoord zich zaterdag in de eigen Kuip liet verschalken door Willem II, dát was pas gênant: de manier waarop de vier abominabele verdedigers te werk gingen bij de tegendoelpunten, de wissel van publiekslieveling Orkun Kökcü en de matige leenspelers die eigen jeugd in de weg staan.

Het resulteert in de derde plek op ranglijst, een straatlengte achter PSV en Ajax. En dan zit AZ de Rotterdammers ook nog eens op de hielen. Europees voetbal komt in gevaar. De roep om het vertrek van Martin van Geel wordt vanaf de tribunes steeds groter. Zó groot dat de technisch directeur met een waar charme-offensief is begonnen. Een portret in het AD, een kritiekloos interview in de Telegraaf en een tenenkrommend tv-optreden bij De Tafel Van Kees. 

Nu lijkt dat sowieso een probleem bij Feyenoord: of nu algemeen directeur Jan de Jong, Van Geel, trainer Giovanni van Bronckhorst of centrale verdediger Sven van Beek voor de camera staat, supporters kijken het hoofdschuddend aan. Niemand In De Kuip lijkt nog iets goed te kunnen doen. Behalve Kökcü dan. De hoop in bange dagen.

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 68217 leden - Op dit moment zijn 1843 mensen actief, waarvan 383 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved