Derksen over Van Geel: ''Er is een ware hetze aan de gang''

Derksen over Van Geel: ''Er is een ware hetze aan de gang''

Martin van Geel was afgelopen weekend onderwerp van gesprek. De technisch directeur gaf verschillende interviews, waaronder bij De Tafel van Kees. Johan Derksen was niet onder de indruk van het optreden van Van Geel in het FOX Sports-programma, maar heeft het ook met hem te doen.

"Ik heb een beetje medelijden met Van Geel omdat er een ware hetze aan de gang is", zegt hij in Veronica Inside. "Er is niemand in Nederland die Van Geel mag, alleen twee mensen in de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Links en rechts krijgt hij er van langs."

"Hij wilde daar verandering in brengen en begint een charmeoffensief", vervolgt De Snor. "Hij stond in het AD, Telegraaf en zat bij Kees... Dit is alleen geen charmeoffensief, maar zelfmoord. De arrogantie straalt van zijn kaken."

"Het probleem van Martin is, is dat hij iets over zich heeft waardoor je een instinctief een hekel aan hem hebt. Eigenlijk zou hij nooit naar buiten moeten komen. Als hij naar buiten komt in een interview, dan lopen de rillingen over je rug. De hetze is alleen nergens op gebaseerd, maar hij werkt het zelf in de hand."

Lees meer over
Johan Derksen martin van geel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties